Χρήστος Ιωάννου: Ο οικονομικός ρεπόρτερ μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95,5 FM περιγράφοντας το προφίλ του Μάριου Ηλιόπουλου μεταφέροντας πως πρόκειται για «άνθρωπο της πιάτσας που ρισκάρει και δεν θέλει να χάνει».

«Είναι ενδιαφέρουσα αυτή η εξέλιξη για δύο λόγους. Ήταν μέχρι τώρα χαμηλών τόνων επιχειρηματίας. Είναι ο ιδρυτής της Seajet και έχει δραστηριότητα στην πρωτοπόρο ναυτιλία. Τελευταία κάνει εμφανή την παρουσία του. Είχε βγει σε αντιδικία με την τράπεζα Πειραιώς και τη MIG. Διεκδίκησε την ΑΝΕΚ. Ήταν μια ουσιαστικά χρεωκοπημένη επιχείρηση».

Όσον αφορά στο επιχειρηματικό προφίλ του, σχολίασε: «Είναι ένας άνθρωπος που διεκδικεί. Του αρέσει να ρισκάρει και του αρέσει η αδρεναλίνη. Ήταν παλαιότερα ραλίστας. Το θέμα είναι αν θα ρίξει πολλά λεφτά στο ποδόσφαιρο. Δεν έχει την επιφάνεια των πολύ μεγάλων εφοπλιστών.

Ο Μελισσανίδης νομίζω ήταν πιο μεγάλη οντότητα, έχοντας και τον ΟΠΑΠ. Είναι ένας άνθρωπος της πιάτσας που δε θέλει να χάνει και θέλει να διεκδικεί, ειδικά με τους μεγάλους».

Κλείνοντας σχολίασε για την είσοδο του Μάριου Ηλιόπουλου στον χώρο του ποδοσφαίρου: «Προς το παρόν χαρακτηρίζω ενδιαφέρουσα την εξέλιξη. Θα φανεί αν ρίξει λεφτά και θα φανεί αν είναι μόνος του. Θα φανεί αν θέλει να συνεχίσει την πολιτική να βγάλει από το ποδόσφαιρο. Θα δούμε αν ήρθε για να βάλει ή αν ήρθε για να βγάλει από το ποδόσφαιρο», είπε ο Χρήστος Ιωάννου.