Νέα κόντρα ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Θοδωρή Καρυπίδη προέκυψε τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τη συνέντευξη του ιδιοκτήτη του Άρη στην οποία "φωτογράφισε" τον προέδρο του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Τι είπε ο Καρυπίδης για... Γιαννακόπουλο:

"Πάντως αυτά που είπα στη διαιτητή δεν ήταν στα «γαλλικά», που αυτοί χρησιμοποιούν. Η «βρισιά» που δήθεν είπα και ονομάστηκε ρατσιστική από τα media των ολιγαρχών ήταν αυτή: «Ντροπή σου, μας κατέστρεψες». Με τιμώρησαν με 20.000 ευρώ πρόστιμο και παράλληλα προσπαθούσαν τρεις ημέρες να ξεπλύνουν κάποια που δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο και ξεφτίλισε τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Και επειδή κάποιοι λένε ότι δεν αντέδρασα στον ορισμό της Φραπάρ, τι να έκανα, δηλαδή; Να πω ότι δεν θα κατέβουμε να παίξουμε στον τελικό; Ή να βγάζαμε ανακοινώσεις και να γινόμασταν γραφικοί, όπως κάποιοι άλλοι; Τα πράγματα ήταν δρομολογημένα, όπως φάνηκε. Δεν βλέπω, όμως, τα media αυτά να τους πειράζει το βρίσιμο κατά άλλων γυναικών διαιτητών. Αν είναι Ελληνίδα δεν μετράει; Αν αυτό δεν είναι υποκίνηση βίας, τότε τι είναι; Ή μήπως o νέος αθλητικός νόμος πιάνει μόνο το ποδόσφαιρο; Ούτε χρειάζεται να θυμηθούμε περιστατικά βίας ενάντια σε διαιτητές εντός και εκτός των γηπέδων από μεγαλοπαράγοντες που κουνάνε το δάχτυλο ότι δήθεν εγώ έβρισα τη διαιτητή στον τελικό. Η υποκρισία περισσεύει. Καλύτερα να βγουν να πουν ότι τους ενοχλώ γιατί δεν τους κάνω τα χατίρια και θέλουν να με βγάλουν από το ποδόσφαιρο. Είναι πιο τίμιο και… παντελονάτο αυτό", είπε ο Καρυπίδης με αφορμή την επίθεσή του στη διαιτητή Φραπάρ μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου στον Βόλο!

 

Γιαννακόπουλος σε Καρυπίδη: «Έφυγες με τις κλωτσιές τότε, μου είπες να στήσουμε αγώνα!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με βίντεο που ανέβασε στο Instagram σχολίασε σχετικά: «Κοίτα να δεις εδώ. Φύτρωσε @@ και ο Καρυσπιρίδης, αυτό εκεί στον Άρη. Ρε σαχλ… πρόσεξε τα λόγια σου. Εγώ θυμάμαι πριν από 10 χρόνια που ήμουν στην Σπάρτη, να με παίρνεις να γνωριστούμε και το πρώτο πράγμα που μου πρότεινες ήταν να στήσουμε αγώνα με τη Βέροια και έφυγες με τις κλωτσιές. Σαχλ… , ε σαχλ…! Πρόσεξε τα λόγια σου!»