Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο.

Ο έμπειρος άσος δεν θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία, καθώς αποχώρησε από την ομάδα του Περιστερίου και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τζαβέλλας δήλωσε κατά την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλη την οικογένεια του Ατρόμητου για αυτόν τον χρόνο της συνεργασίας μας και πραγματικά δεν μετανιώνω στιγμή, που πήρα την απόφαση τον περασμένο Σεπτέμβριο να επιστρέψω στην Ελλάδα και να το κάνω αυτό μέσω του Ατρόμητου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο για την καθημερινή μας συνεργασία. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει 24 ώρες την ημέρα στο Μαζαράκη για την πρόοδο του Ατρόμητου και ζει για τον Ατρόμητο.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “ ευχαριστώ” και στον πρόεδρο, τον κ. Γιώργο Σπανό. Είναι ένας κορυφαίος παράγοντας και είχα την τύχη να τον γνωρίσω προσωπικά μέσω της συνεργασίας μας στον Ατρόμητο. Αγαπάει με πάθος το ποδόσφαιρο και λατρεύει τον Ατρόμητο, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι νοιάζεται για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, αγαπάει την Εθνική ομάδα και όποτε του ζητήθηκε, ήταν δίπλα της και το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται περισσότερους “ Σπανούς”».

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του για την προσφορά του Γιώργου Τζαβέλλα ο Ατρόμητος ανέφερε: 

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, έπειτα από μία αγωνιστική σεζόν προσφοράς στην ομάδα μας.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας φόρεσε τη φανέλα με το «Αστέρι» 24 φορές και κατάφερε να σκοράρει μία φορά.

Για την οικογένεια του Ατρόμητου ήταν μεγάλη χαρά η συνεργασία της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, έναν ποδοσφαιριστή με μακρά επαγγελματική θητεία στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και που τίμησε τη φανέλα με το εθνόσημο, φτάνοντας τις 50 συμμετοχές.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος θα θεωρείται ένας φίλος για την ομάδα μας».