Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι και μετά την παρουσία του στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια, ο μέσος από τη Γουϊνέα, είναι έτοιμος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Καμαρά μίλησε στην κάμερα του PAOK TV, τονίζοντας ότι θα προσαρμοστεί στην νέα του ομάδα και πως θα κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τα χρώματά της, ενώ όσον αφορά το στόχο, ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας πως αυτός είναι το πρωτάθλημα και η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ, που θα συναντήσω τους συμπαίκτες μου και θα δουλέψω με τον προπονητή».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στον ΠΑΟΚ: «Αποφάσισα να είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να διευκολύνω  να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Eίχα μια καλή πορεία με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα και θα προσαρμοστώ, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «O στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να κερδίσουμε τον κάθε αγώνα, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα».

Το μήνυμά του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Έπαιξα αρκετούς αγώνες στην Τούμπα. Κάποιους μάλιστα τους κέρδισα, αλλά σήμερα είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr