Ταρίκ Τισουντάλι: Ακόμα ένα όνομα για την επίθεση του ΠΑΟΚ, αλλά και της ΑΕΚ μιας και σύμφωνα με την βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad ο 31χρονος φορ, ολλανδικό διαβατήριο, της Γάνδης είναι στο στόχαστρο του Δικεφάλου του Βορρά.
Διαβάστε επίσης...
«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ταρίκ Τισουντάλι να αποχωρήσει από την Γάνδη αυτό το καλοκαίρι. Ενδιαφέρον για τον 31χρονο επιθετικό δείχνουν ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ και η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ. Υπήρξε, επίσης, ενδιαφέρον από τη Μέση Ανατολή, της Αλ Ριάντ. Ο Μαροκινός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά είναι ανοιχτός στο να φύγει.
Από την πλευρά της, η βελγική ομάδα θέλει να εξοικονομήσει το συνολικό μισθολογικό κόστος και δεν είναι απρόθυμη να τον παραχωρήσει. Προς το παρόν, η τιμή φαίνεται να είναι το μοναδικό εμπόδιο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Het Nieuwsblad στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ταρίκ Τισουντάλι την περασμένη σεζόν κατέγραψε 21 γκολ και 12 ασίστ σε 51 παιχνίδια, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ο καλύτερος παίκτης της Γάνδης, με συνολικά 56 γκολ και 30 ασίστ στις 135 εμφανίσεις του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
