Παναθηναϊκός: Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των Πρασίνων την Παρασκευή (21/6), μια ημέρα πριν η αποστολή ταξιδέψει για την Αυστρία όπου και πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ μετά το τέλος ο Μάρκο Αλόνσο έκανε γνωστούς τους ποδοσφαιριστές που θα έχει μαζί του.

Με Αλαφούζο η προπόνηση του ΠΑΟ - Ποιους παίρνει στην Αυστρία ο Αλόνσο

Απόντες από τη σημερινή προπόνηση ήταν και οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός, Κώτσιρας, όπως και ο Αράο, ο οποίος έχει πάρει έξτρα ημέρες άδεια.

Οι ποδοσφαιριστές που θα έχει παρόντες ο Παναθηναϊκός στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Λίλο, Καρακασίδης, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, Κάτρης, Φικάι, Ρούμπεν, Ζέκα, Τσόκαϊ, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Βιλένα, Αράο, Νίκας, Τρουιγέ, Μπρέγκου, Κυριόπουλος, Κρυπαράκος, Γερεμέγεφ και Νταμπίζας.
Με Αλαφούζο η προπόνηση του ΠΑΟ - Ποιους παίρνει στην Αυστρία ο Αλόνσο