Δεδομένη θεωρείται πλέον η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να κατέβει υποψήφιος για την προεδρία της Super League στις αυριανές εκλογές του συνεταιρισμού.

Η Super League ανακοίνωσε ότι η εκλογή προέδρου του συνεταιρισμού θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 17:00. Θυμίζουμε πως ήδη ο Γιάννης Αλαφούζος έχει γνωστοποιήσει πως θα είναι υποψήφιος για την προεδρία και τα ρερπορτάζ των προηγούμενων ημερών των έχριζαν ως απόλυτο φαβορί απέναντι στον Αχιλλέα Μπέο.


intime

Τα δεδομένα όμως φαίνεται να έχουν αλλάξει, καθώς ο δήμαρχος Βόλου δεν θα κατέβει, ενώ σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο και το δικό του ρεπορτάζ, φαβορί για πρόεδρος είναι πλέον ο Μαρινάκης. Ο Αντώνης Καρπετόπουλος, σχολιάζοντας το θέμα στην εκπομπή του Σπορτ-ΦΜ, απέφυγε να δώσει ποσοστά και τόνισε απλά, πως η δική του πρόβλεψη είναι ότι στο τέλος θα κατέβει  μόνο ένας υποψήφιος!

Υπενθυμίζεται πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού είχε εκλεγεί στην προεδρία της Super League τον Ιούνιο του 2022, ενώ τον Ιανουάριο του 2024 τον είχε διαδεχθεί ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr