Μπολόνια: Συνεχίζονται καθημερινά τα δημοσιεύματα για ομάδες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον Φώτη Ιωαννίδη, με τους Ροσομπολού, πάντως, και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να κινούνται πιο... θερμά για τον διεθνή άσο και λίγο αργότερα από πορτογαλικά, ήρθαν και ιταλικά δημοσιεύματα που ξαναβάζουν νέα δεδομένα για την προσπάθεια απόκτησης του Έλληνα φορ από τον σύλλογο της χώρας.
«Ο Φώτης Ιωαννίδης εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό όνομα για το μέλλον της Μπολόνια στην επίθεση. Οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού ωστόσο εξακολουθούν να είναι απαγορευτικές: 25 εκατ. ευρώ. Προς επιβεβαίωση αυτού, η ελληνική ομάδα απέρριψε την τελευταία προσφορά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 18 εκατ. ευρώ, μαζί με μπόνους αλλά και την επιστροφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.
Διαβάστε επίσης...
Αλλά ο ανταγωνισμός για την Μπολόνια δεν είναι μόνο η πορτογαλική ομάδα. Αναφορές σήμερα υποστηρίζουν ότι και η Χιρόνα, που μπορεί να πουλήσει τον Ντόβμπικ, έχει βάλει τον Ιωαννίδη στο στόχαστρο» προσθέτει το ρεπορτάζ βάζοντας πλέον στο... παιχνίδι και την ισπανική ομάδα, η οποία και αυτή θα αγωνιστεί στο Champions League.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο