Παναθηναϊκός: Την παρουσία του Παναθηναϊκού στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας σχολίασε ο Τάσος Νικολογιάννης ο οποίος μετέφερε το ρεπορτάζ των πράσινων στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Όπως ανέφερε στο χθεσινό παιχνίδι οι παίκτες του Αλόνσο έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο κάποια από τα στοιχεία που ζητά ο νέος τους τεχνικός, όπως το πρέσινγκ, το τρανζίσιον και την γρήγορη επίθεση. Υπογράμμισε ότι η παρουσία ενός καλού παίκτη, του Μπακασέτα άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας κάτι που θα γίνει και με τις προσθήκες των άλλων διεθνών στην προετοιμασίας αλλά και των μεταγραφών που θα γίνουν.
Τέλος έπλεξε το εγκώμιο του Βαγιαννίδη για την χθεσινή του παρουσία επισημαίνοντας πως ο Αλόνσο τον εκτιμά πολύ και ξεχώρισε τους Αράο και Κώτσιρα.
Διαβάστε επίσης...
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο