Γουίλφριντ Ζάχα: Στην αναζήτηση ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση των εξτρέμ του είναι ο Ολυμπιακός και στην Τουρκία ρεπορτάζ από τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή, Νιχάτ Καβεκτσί, έκανε... αίσθηση μιας και ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι έκαναν κρούση στη Γαλατά τόσο για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Κρίσταλ Πάλας, όσο και για ακόμα έναν.

Διαβάστε επίσης...
Ο Νιχάτ δεν είπε το όνομα του δεύτερου, λέγοντας όμως πως είναι παίκτης της Εθνικής Τουρκίας και ο δεύτερος είναι ο 31χρονος εξτρέμ Γουίλφριντ Ζάχα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με τους Τούρκους και αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Κρίσταλ Πάλας, με την οποία σε 458 ματς είχε 90 γκολ και 62 ασίστ.
Nihat Kahveci: "Olympiakos Sportif Direktörü Kovacevic beni aradı. Galatasaray'dan iki oyuncuyu sordu. Birisi Milli Takımımız'dan diğeri de Wilfried Zaha." pic.twitter.com/ij62VTNF8R — Forza Cimbom (@forzacimbomtr) August 28, 2024
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο