Σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο, χιλιάδες κόσμου τιμούν αυτήν την ώρα τον σπουδαίο Λευτέρη Παπαδόπουλο στη συναυλία που διοργανώνει το «Ολοι μαζί μπορούμε».
Παρούσα στη συναυλία η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.
Στο πλευρό του -ένθερμου φίλου της ΑΕΚ- Λευτέρη Παπαδόπουλου βρέθηκε και ο ιδρυτής του ομίλου AEGEAN, Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον οποίο ο στιχουργός συνδέεται με μακρόχρονη φιλία.
Η συναυλία ξεκίνησε στις 21:00, ενώ ήδη από το απόγευμα έχουν τεθεί σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς γύρω από το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς, με αλφαβητική σειρά, οι εξής καλλιτέχνες: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μαρία Φαραντούρη.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο