Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι πλέον η μεταγραφή του επιθετικού στην ΑΕΚ, καθώς όλα δείχνουν ότι όχι μόνο βρέθηκε ο… εκλεκτός, αλλά βρέθηκε και ο τρόπος για να έρθει στην Ελλάδα!
Η Ένωση λοιπόν είναι πλέον μία ανάσα από την απόκτηση του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξει οριστική συμφωνία.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Ευάγγελος Μίχος στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον «Ellada Sports FM 94.3», η ΑΕΚ τα έχει βρει πλέον σε όλα τόσο με τον Φοφανά όσο και με την Τσέλσι και απομένει να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τα χρήματα που έχει λαμβάνειν ο φορ από τους Άγγλους.
Ο 21ρονος φορ, με χρηματιστηριακή αξία στα 12 εκατομμύρια ευρώ, θα αποτελέσει την πιο ακριβή τόσο του Μάριου Ηλιόπουλου όσο και γενικά στην ιστορία της ομάδας, αν και ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει τα ακριβή ποσά της συμφωνίας.
Οι Άγγλοι στα ρεπορτάζ τους επιμένουν τις τελευταίες ημέρες πως η Τσέλσι ζητάει 8 εκατομμύρια για το 60% και 10 εκατ. για το 80% του Φοφανά!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο