Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Έδωσε την απάντηση ο Μεντιλίμπαρ, ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ και θα πρέπει όλοι να περιμένουν να πάρουν το χρόνο τους, και για αυτό έπαιξαν τα παιδιά της Κ19 στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο. Ο Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, σε σχέση με αρχικά σχήματα των προηγούμενων αναμετρήσεων», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.
Διαβάστε επίσης...
«Ο Ολυμπιακός είχε πάλι πρόβλημα στη δημιουργία, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πλέον περιμένουμε να δούμε πως ο προπονητής θα βελτιώσει το κομμάτι της δημιουργίας. Πήρε πόντους ο Μεντιλίμπαρ, αλλά έχει μπροστά του δύο πολύ σημαντικά ματς με Μπράγκα και Παναθηναϊκό, πριν από την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος», πρόσθεσε.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο