Κανονικά στο ροτέισον της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού έχει βάλει εδώ και λίγο καιρό τον Χρήστο Μουζακίτη ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χρησιμοποίησε στο δεύτερο μέρος και τον Μπάμπη Κωστούλα, ο οποίος έκανε τη διαφορά.
Ο Βάσκος τεχνικός των Ερυθρόλευκων θέλει να αξιοποιήσει τη νέα γενιά, που έφτασε πέρυσι μέχρι την κατάκτηση του Youth League και δεν μένει μόνο σε αυτά τα δύο ονόματα, αφού σύμφωνα με την "Live Sport", θα ρίξει στους αγώνες ακόμη έναν πιτσιρικά.
Διαβάστε επίσης...
Ο λόγος για τον Θεοφάνη Μπακούλα, ο οποίος αναμένεται να πάρει το "βάπτισμα του πυρός" σε ένα από τα επόμενα ματς του Ολυμπιακού, με τον Μεντιλίμπαρ να του δίνει ευκαιρίες να δείξει το ταλέντο του και σε παιχνίδια μεγαλύτερων απαιτήσεων απ' οτι αυτά της Κ19.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο