Στη σημερινή προπόνηση θα διαπιστωθεί η κατάσταση του Μπάμπα, που αποχώρησε με ένα σφίξιμο από το ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-1). Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν πρόκειται να πιέσει τον Γκανέζο αριστερό μπακ αν δεν είναι 100% έτοιμος, καθώς ακολουθεί ένα ιδιαίτερα φορτωμένο και απαιτητικό πρόγραμμα και δεν θέλει για κανέναν λόγο να τον χάσει για καιρό.
Πέραν της πιθανής απουσίας του Μπάμπα, ο Ρουμάνος προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του και τους Λόβρεν, Μουργκ, Βιεϊρίνια και Γκόμεζ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.
Αρκετοί εξ αυτών αναμένεται να παίξουν την Κυριακή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, ενώ το ροτέισον θα ανοίξει ακόμη περισσότερο στο ματς Κυπέλλου με το Αιγάλεω την επόμενη Τετάρτη.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο