Έγινε γνωστή η βαθμολογία του Στέφαν Λανουά στους διαιτητές της 9ης αγωνιστικής της Super League. Ο Γάλλος αρχιδιαιτής έδωσε εξαιρετική η βαθμολογία στον Γερμανό ελίτ ρέφερι του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Άρης, Τσβάιερ που πήρε 9 στον έλεγχο από τον Γάλλο, ο οποίος ήταν και ο βαθμολογητής στο ΟΑΚΑ.
Στην αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, υψηλότατη βαθμολογία πήρε ο Βασίλης Φωτιάς (9) από τον Χαράλαμπο Καλογερόπουλο. Κάτω από τη βάση (7,5) η βαθμολογία του Τσέτσιλα από τον Θανάση Μπριάκο για το Παναιτωλικός – Βόλος.
Ο Λανουά είχε βρεθεί το Σάββατο στις Σέρρες, όπου σφύριζε ο Τσιάρας που έπιασε οριακά τη βάση (8) από τον Γιώργο Μπίκα στο Πανσερραϊκός – ΑΕΚ.
Καλό βαθμό πήρε ο Παπαπέτρου (8,5) για το Λεβαδειακός – Λαμία από τον Βασίλη Τεροβίτσα, όπως και ο Πολυχρόνης (8,4) για το Καλλιθέα – Ατρόμητος από τον Σταύρο Τριτσώνη, λίγο πάνω από την βάση ο Τσακαλίδης (8,2) από τον Δημήτρη Θάνο για το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο