Με γκολ του Λιβάι Γκαρσία, μετά από ωραία σέντρα του Χατζισαφί, η ΑΕΚ πέρασε με 1-0 από το Περιστέρι.
Το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Μάνταλου στον Μανσούρ, όμως από VAR και διαιτητής θεώρησαν πως δεν υπήρξε παράβαση!
Διαβάστε επίσης...
Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολιάζοντας πάντως τη φάση ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ, γιατί άλλος παίκτης του Ατρομήτου σπρώχνει τον Μάνταλο και αυτός έπεσε πάνω στον αμυντικό.
Από εκεί και πέρα, στη Λαμία στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν πολλές φωνές από τον ΠΑΟΚ για τη φάση στο 24', όταν ο Δοϊρανλής έκανε πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Τάϊσον, με τους παίκτες και τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων να ζητάνε την αποβολή του ποδοσφαιριστή της Λαμίας, αλλά τον διαιτητή Τσιμεντερίδη να του δείχνει τελικά την κίτρινη κάρτα.
Ο Βαρούχας σχολίασε ότι στο γλίστρημά βρήκε τον Τάισον, δεν υπάρχει πρόθεση, άρα δεν είναι κόκκινη και μόνο κίτρινη!
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο