Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Καλλιθέα, με τους Πελίστρι, Σένκεφελντ, Μαξ, Σπόραρ αλλά και Τσέριν να μένουν εκτός αποστολής.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Διαβάστε επίσης...
«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Athens Kallithea (22/12, 6 μ.μ.).
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις συναρμογής και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό ακολούθησαν οι Πελίστρι, Σπόραρ και θεραπεία ο Σένκεφελντ. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Μαξ που υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουί Βιτόρια γνωστοποίησε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Μαντσίνι, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκας, Αράο.
Ο Τσέριν έχει δηλωθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι για να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο