Τάσος Νικολογιάννης: Το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Athens Kallithea έκανε ο έμπειρος ρεπόρτερ, μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6.
«Αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Από τη μια, ήταν μια ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο και μια άλλη έπαιζε αντιποδόσφαιρο. Αυτή η Athens Kallithea δεν έχει καμία σχέση με τον Ιταλό που είχε στον πάγκο νωρίτερα. Από το πρώτο λεπτό έκανε καθυστερήσεις. Νοοτροπία ομάδας που σου λέει “να γλιτώσω το γκολ”.
Ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Έβγαλε επιφωνήματα θαυμασμού για τις συνεργασίες. Δεν ήταν καλός στην τελική προσπάθεια όμως. Είχε λάθος νοοτροπία η Athens Kallithea. Τη θαύμαζα με τον προηγούμενο προπονητή» είπε ο Τάσος Νικολογιάννης και συνέχισε:
«Πολύ σημαντικό ότι τα φορ του Παναθηναϊκού αρχίζουν και σκοράρουν. Η ομάδα δημιουργεί, βρίσκει ευκαιρίες και σκόρερ… Χρειάζεται να πάρει τώρα οξυγόνο και μεταγραφές», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο