Άρης: Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ήταν μία από τις απώλειες που είχε ο Άρης στη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Τσέχος παίκτης αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο κι αυτό σε συνδυασμό με την αποβολή του Φαμπιάνο, που δεν θα παίξει στο “Γ. Καραϊσκάκης”, προκαλεί πονοκέφαλο στον Μαρίνο Ουζουνίδη, για το κέντρο της άμυνας των Κιτρινόμαυρων.
Ο έμπειρος στόπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν κάκωση στο γόνατο από το χτύπημα που δέχθηκε από τον Φούντα, στοιχείο μάλλον ευχάριστο από την άποψη ότι δεν πρόκειται για μυικό τραυματισμό.
Διαβάστε επίσης...
Ηδη ο Μπράμπετς έχει αρχίσει θεραπεία, με στόχο να μπορέσει τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη να μπει στις προπονήσεις και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Κάτι που θέλει οπωσδήποτε και ο ίδιος. Δύσκολα να μιλήσουμε ακόμη για πιθανότητες αν και η… προϊστορία δείχνει ότι ο Τσέχος είναι γερό σκαρί και θα εξαντλήσει όσες υπάρχουν για να είναι έτοιμος.
Πηγή: sfina.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο