Ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε από τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες χθες το απόγευμα σ’ ένα γήπεδο, το οποίο ήταν ακατάλληλο να διεξαχθεί αγώνας λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.
Παρ’ όλα αυτά ο διαιτητής Τσαγκαράκης αμέλησε τις συνθήκες, οι οποίες ήταν επικίνδυνες και για τους 22 ποδοσφαιριστές κι αποφάσισε να γίνει κανονικά ο αγώνας παρά την βροχή και το νερό που είχε μαζέψει ο αγωνιστικός χώρος.
Διαβάστε επίσης...
Πάντως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν κι ο μοναδικός που διεξήχθη κανονικά στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.
Η απόφαση αυτή έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών των αντιπάλων και αυτό φάνηκε από νωρίς, όταν πολύ νωρίς στο παιχνίδι κινδύνευσε με τραυματισμό ο γκολκίπερ Γκουγκεσασβίλι των γηπεδούχων.
Τέλος, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΣ Σερρών, αναφέρονται τα εξής: «Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.ΣΕΡΡΩΝ ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων της Α’ Κατηγορίας και η μεταφορά τους για την Τετάρτη 15/01, όπως και η αναβολή των αγώνων της Β’ Κατηγορίας, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, ακαταλληλότητας αγωνιστικών χώρων και δυσκολίας μετακινήσεων».
Πηγή: newspao.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο