Ματέι Λουτσέσκου: Συνέντευξη σε Μέσο της Ρουμανίας έδωσε ο γιος του Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας για την απόφαση της τιμωρίας του πατέρα του και για τα όσα βιώνει ως προπονητής του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για μια μεγάλη αδικία για αυτή την ποινή της τετράμηνης απαγορευσής του να κάθεται στον πάγκο και πόσο λείπει από την ομάδα του, ενώ σημείωσε πως πήρε την απόφαση να μείνει και να… πολεμήσει.
«Είναι μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα πρώτα από όλα γιατί δεν μπορεί να είναι στον πάγκο με την ομάδα, πιέζοντάς την να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Είναι πραγματικά αδικία αυτό που του συνέβη και αυτό που του συμβαίνει εκεί, στην Ελλάδα. Αποφάσισε να αγωνιστεί εκεί στο πρωτάθλημα με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει, να μείνει και να πολεμήσει!
Διαβάστε επίσης...
Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι απίστευτη. Έχουν μερικούς απίστευτους οπαδούς που υποστηρίζουν πλήρως την ομάδα. Κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να στηρίξουν αυτήν την ομάδα και μεταφράζεται επίσης στην ατμόσφαιρα που βλέπουμε στο γήπεδο, όπου τραγουδούν όλο το παιχνίδι από την αρχή μέχρι φινίρισμα είναι μια φανταστική ατμόσφαιρα. Το γήπεδο γεμίζει σχεδόν κάθε παιχνίδι. Εκεί μπορείτε να δείτε πώς ζουν οι οπαδοί για αυτό το φαινόμενο. Είναι κάτι που βλέπει κανείς τουλάχιστον μια φορά στη ζωή, τον τρόπο που ζουν αυτοί οι άνθρωποι στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Ματέι Λουτσέσκου και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Στην Θεσσαλονίκη κάθε φορά που βγαίνουμε έξω ή πηγαίνουμε κάπου με τα παιδιά, τον σταματάνε στο δρόμο, τον συγχαίρουν, τον χαιρετούν, βγαίνου μαζί του φωτογραφίες. Τον αναγνωρίζουν και τον σταματάνε για μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο. Έχει λίγα μέρη που πηγαίνει και πηγαίνει συνέχεια στα ίδια μέρη», είπε ο Ματέι Λουτσέσκου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο