Με πολλές απουσίες θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ ο Άρης στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει σε πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές του.
Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμεινε ο Μάγιο που τραυματίστηκε στην προθέρμανση της αναμέτρησης της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, ο Μοντόγια που αποβλήθηκε, οι Ντιαντί-Σαβέιρο που επίσης αποχώρησαν με πρόβλημα από το ματς του «Καραϊσκάκης», ο Ροζ, αλλά και ο Χουάνκαρ που δεν υπολογίζεται πλέον, με τους Παναγίδη και Κυριαζή.
Διαβάστε επίσης...
Το σχετικό δελτίο Τύπου:
Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (19/01), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Cuesta, Sidklev, Fattore, Frydek, Mendyl, Brabec, Fabiano Leismann, Fran Velez, Darida, Cifuentes, Monchu Rodriguez, Jean Jules Mvondo, Manu Garcia, Pardo, Sisto, Suleymanov, Zamora, Quaison, Loren Moron, Φετφατζίδης.
* Εκτός αποστολής έμειναν οι Hugo Mallo, Diandy, Montoya, Saverio, Rose, Juankar, Παναγίδης, Κυριαζής.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο