Ο Άρης έψαχνε τερματοφύλακας κλάσης, ο οποίος θα αυξήσει τον συναγωνισμό με τον Χουλιάν Κουέστα και θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως «πρώτος», για να... ξεκουράζεται και λίγο ο Ισπανός. Κι αυτός είναι ο Γκιγιέρμο Οτσόα.
Οι πληροφορίες του Σάσα Ταβολιέρι, ο οποίος αποκάλυψε το θέμα, έχουν ισχυρή βάση και, όπως όλα δείχνουν, ο Μεξικανός Οτσόα θα βάλει -στα 39 του χρόνια- νέα κουκίδα στον ποδοσφαιρικό του προορισμό.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν προχωρήσει το ενδιαφέρον τους και ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους μία ξεχωριστή προσωπικότητα στο ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής και βέβαια του Μεξικού. Πλησίασαν, λοιπόν, τον Οτσόα και την ομάδα του στην Πορτογαλία, την AVS, ήρθαν σε συμφωνία και ανοίγει ο δρόμος και για τη Θεσσαλονίκη.
Ένα από τα στοιχεία, πλην των αγωνιστικών, που μέτρησαν στο ενδιαφέρον της ΠΑΕ Άρης είναι το γεγονός πως ο Οτσόα έχει κοινοτικό (σ.σ: ισπανικό) διαβατήριο, άρα δεν καταλαμβάνει θέση ξένου, γιατί το ρόστερ είναι υπέρ... καλυμμένο.
Κατά τα φαινόμενα, ο Άρης προχωρά στις μεταγραφικές του κινήσεις, πάει για την έκτη κίνηση στην περίοδο του Ιανουαρίου και έπεται η συνέχεια στην αγορά των ελεύθερων.
Πηγή: metrosport.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο