Στη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία, αλλά και στην αποσυμφόρηση του ρόστερ της ΑΕΚ στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στο «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
Για αρχή ο ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε στον Λιβάι Γκαρσία τονίζοντας πως:
Διαβάστε επίσης...
«Ο Λιβάι Γκαρσία είναι στη Βαρκελώνη για τα ιατρικά με σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σπαρτάκ Μόσχας. Η μεταγραφή είναι έτοιμη να τελειώσει και τυπικά, αν χαλάσει θα είναι άσχημο καθώς έχει βρεθεί η χρυσή τομή σχεδόν για τα πάντα. Σίγουρα θα λείψει στο μέλλον ο Λιβάι, αλλά μπορεί να βγουν θετικά πράγματα για την ΑΕΚ από αυτή την ιστορία».
Ενώ στη συνέχεια μίλησε για τις λύσεις που έχει η ΑΕΚ στην κορυφή της επίθεσης:
«Οι λύσεις πλέον στην επίθεση είναι ο Πιερό, αλλά και ο Μαρσιάλ αν μεταφερθεί στην κορυφή. Αυτό θα βοηθήσει και την υπόλοιπη ομάδα καθώς θα ενεργοποιηθούν ακόμη περισσότεροι παίκτες. Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχει ένα ρόστερ με δύο πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση και όλοι θα είναι έτοιμοι για να μπουν να παίξουν».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο