Οι δύο ήττες από τον Ολυμπιακό, σε Κύπελλο και πρωτάθλημα, προκάλεσαν έντονη απογοήτευση στην ΑΕΚ, ωστόσο διοίκηση και Ματίας Αλμέιδα θέλουν να τις ξεχάσουν και να προχωρήσουν με την καλύτερη ψυχολογία στους… τελικούς των πλέι οφ.

Στην Ένωση άλλωστε πιστεύουν ακόμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος παρά το -5 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και αυτό δεν τον λένε απλά για να ηρεμήσουν τους οπαδούς.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος και οι συνεργάτες του είναι βέβαιοι πως η ομάδα έχει την ποιότητα να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και περιμένουν από τον Αργεντινό προπονητή και τους παίκτες του να το δείξουν στο χορτάρι.

Γι’ αυτό δεν υπάρχουν βιαστικές κινήσεις μέχρι τώρα, ούτε… επισκέψεις στα Σπάτα και νέες συναντήσεις. Στην Ένωση θέλουν ενότητα και ηρεμία και όλοι μαζί να κάνουν επανεκκίνηση.

Δεν υπάρχει άλλωστε κανένα θέμα Αλμέιδα, στηρίζεται απόλυτα μέχρι το τέλος της σεζόν και τότε θα κριθεί συνολικά για την φετινή χρονιά!