Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι που μας πέρασε αποφάσισε να αγοράσει αριστερό μπακ, μετά τη φυγή του Χουάνκαρ και η αρχική επιλογή ήταν αυτή του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο Έλληνας άσος προτίμησε το εξωτερικό έναντι του επαναπατρισμού και η εναλλακτική ήταν ο Πέδρο Ρεμπότσο.

Διαβάστε επίσης...
Ο Ρεμπότσο είχε φτάσει μια ανάσα από το Τριφύλλι, όμως οι οργισμένες αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας για την επικείμενη μεταγραφή του λόγω του "φτωχού" βιογραφικού του και η αναποφασιστικότητα των ιθυνόντων οδήγησαν σε υποχώρηση. Έτσι, οι Πράσινοι απέκτησαν τον Φίλιπ Μαξ ο οποίος δεν έχει συνεισφέρει τα αναμενόμενα και ο Μλαντένοβιτς τραβάει μόνος του το... κουπί στο αριστερό άκρο της άμυνας.
Ο Ρεμπότσο, πάντως, πήγε στην Αλ Καλίζ του Κώστα Φορτούνη στον οποίο έδωσε την ασίστ για την επικράτηση της ομάδας τους κόντρα στην Αλ Ραέντ με τέρμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Ο αριστερός μπακ έχει 6 ασίστ στην τρέχουσα σεζόν και δείχνει να μη δικαιώνει την στάση του Παναθηναϊκού το προηγούμενο καλοκαίρι.
Δείτε την νέα ασίστ του Ρεμπότσο:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο