Ο Γουίλιαν Αράο δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό, καθώς η απόδοση του ήταν ένας από τους πολλούς λόγους που οι Πράσινοι ηττήθηκαν με το ηχηρό 4-2 από τον Ολυμπιακό στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης...
Ο Ρουί Βιτόρια θέλοντας να του δώσει έμμεσα ένα "μήνυμα αφύπνισης" ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ, πέρασε τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο στο 90ο λεπτό στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ με 3-1 στο ΟΑΚΑ..
Με αυτό τον τρόπο, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να περάσει, όχι μόνο στον Αράο αλλά σε όλη την ομάδα, πως δεν υπάρχει περιθώριο λάθους στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις που απομένουν, καθώς η παραμικρή απώλεια βαθμών μπορεί να οδηγήσει στο χαμό της δεύτερης θέσης, η οποία δίνει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Champions League.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο