Η ΑΕΚ θέλει τους 3 βαθμούς κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως ο Γιώργος Τσακίρης μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εστίασε στην ανάγκη της Ένωσης να μη φύγει ηττημένη για ακόμα μια φορά φέτος από το «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο ρεπόρτερ του "Δικεφάλου" υπογράμμισε τη διττή σημασία που θα έχει ένα ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Πειραιώτες, διότι από τη μία θα αναπτερωθεί το ηθικό της ΑΕΚ ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, ενώ παράλληλα θα αυξήσει την πίεση στους ανταγωνιστές της για τη δεύτερη θέση.
Διαβάστε επίσης...
Σχετικά με τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το βασικό σχήμα με τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Τσακίρης τόνισε πως δύσκολα θα βγει από την ενδεκάδα ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, την ώρα που θα δοθεί «μάχη» για τις θέσεις των εξτρέμ μεταξύ των Έρικ Λαμέλα και Νίκλας Ελίασον.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο