Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σκάουτερ του ΠΑΟΚ και του Λεβαδειακού παρακολουθούν την περίπτωση του 18χρονου κεντρικού αμυντικού, Αλεσάντρο Φράνκο.
Διαβάστε επίσης...
Αναλυτικά όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα:
«Ο νεαρός Αλεσάντρο Φράνκο δοκιμάζεται με την Καλαμάτα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ελλάδας.
Επίσης, τον παρακολουθούν άμεσα σκάουτερ από τον γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρωταθλητή ΠΑΟΚ, όπως και από τον Λεβαδειακό.
Αφού ξεπέρασε μια γραφειοκρατική διαδικασία που τον άφησε να περιμένει το διαβατήριό του για περισσότερους από τέσσερις μήνες, ο κεντρικός αμυντικός από το Μπαρκισιμέτο ξεκίνησε επιτέλους μια δοκιμαστική περίοδο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Προηγουμένως, είχε απασχολήσει και τη Ρεάλ Μούρθια, ευκαιρία που αναγκάστηκε να χάσει λόγω της έλλειψης της προαναφερθείσας διαδικασίας, μετά από ένα επιτυχημένο πέρασμα από το MLS Next στις ΗΠΑ».