Η ΑΕΚ δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, ένα ματς που ίσως να είναι το τελευταίο του Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ομάδας.
Μια μέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι προστέθηκε ένα σημαντικό... κειμήλιο στη συλλογή του Μουσείου ιστορία της ΑΕΚ.
Πρόκειται για τη φανέλα του Φίλιππο Ινζάγκι από το ιστορικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, το οποίο η Ένωση είχε επικρατήσει με την εκτέλεση φάουλ του Ζούλιο Σέζαρ.
Τη δωρεά έκανε ο Αθλητικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του Δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ Ηλίας Κυριακίδης, o οποίος είχε παίξει ως αλλαγή στο 66' σε εκείνο το ιστορικό ματς και είχε ανταλλάξει φανέλες με τον βετεράνο επιθετικό και νυν προπονητή της Πίζα.
Όπως ενημερώνει η διοίκηση του Μουσείου, η φανέλα θα εκτίθεται από την ερχόμενη εβδομάδα στις προθήκες του Μουσείου και θα θυμίζει στους Ενωσίτες μία από τις πιο σημαντικές διεθνείς νίκες του συλλόγου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο