Νίκος Αναστόπουλος: Την άποψή του πως ο Άρης πρέπει με βάση την ιστορία του και τη δυναμική του ως σύλλογος να διεκδικεί και να κατακτά υψηλότερους στόχους από την 5η θέση εξέφρασε ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στην ΕΡΤ3.
«Ο Άρης δεν είναι για την 5η θέση. Είναι μια ομάδα που επιβάλλεται να διεκδικεί τίτλους. Ο Άρης είναι για την 5η θέση; Ο κόσμος του Άρη έχει κουραστεί να βλέπει την ομάδα του να έρχεται τα περισσότερα χρόνια 5η. Δεν είναι ο Άρης γι’ αυτή τη θέση. Ο Άρης είναι μια ομάδα που επιβάλλεται να διεκδικεί τίτλους. Έτσι μόνο μένεις στην ιστορία.
Δεν μένεις με το να έρχεσαι 5ος και να περιμένεις μετά να βγεις στην Ευρώπη με τις συγκυρίες ενός παιχνιδιού (σ.σ. τελικός Κυπέλλου). Και εξυπακούεται ότι πρέπει να είναι αυτοσκοπός ο Άρης να βγαίνει στην Ευρώπη. Έτσι έχω συνηθίσει εγώ τον Άρη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναστόπουλος.