Για τα ανοιχτά ζητήματα που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό, σε επίπεδο μεταγραφών αλλά και πωλήσεων και θα απασχολήσουν με το τέλος της σεζόν, μίλησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.
Διαβάστε επίσης...
«Είναι ένα ντέρμπι γοήτρου που μένει για τον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάμε ότι φέτος βέβαια δεν έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό. Δεν θα έχει τον Πελίστρι, γιατί έχει συμπληρώσει κάρτες. Αυτές οι ημέρες θα είναι οι τελευταίες από πλευράς ηρεμίας, θα είναι το πιο ήσυχο κομμάτι της σεζόν. Δεν υπάρχει πίεση και άγχος, αλλά ο Παναθηναϊκός θα πάει για να κλείσει την σεζόν με μια νίκη μαζί με τον κόσμο του. Θα είναι ένα καλοκαίρι με αρκετά θέματα στον Παναθηναϊκό, δεν είναι μόνο οι μεταγραφές αλλά θα γίνει δεδομένα και μια πώληση», είπε μεταξύ άλλων.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι έχει ανοίξει ο φάκελος Ουναΐ στο «τριφύλλι», με τον παίκτη να έχει δηλώσει ότι περνάει καλά στην Αθήνα, καταγράφοντας τα δεδομένα γύρω από την πιθανή παραμονή του ή όχι.
Παράλληλα, ο Δεσύλλας κατέγραψε και τις θετικές εντυπώσεις που άφησε ο Βαγιαννίδης στους ατζέντηδες οι οποίοι βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να «τσεκάρουν» τον αμυντικό του Παναθηναϊκού.