Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για την τελευταία «μονομαχία» της σεζόν απέναντι στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.
Ο Κώστας Κετσετζόγλου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στον Μπούνο Άλβες, που αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα, αλλά και στις ριζικές αλλαγές που θα έρθουν στο αγωνιστικό τμήμα.
Για αρχή ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων» ανέφερε πως ο Άλβες θα είναι κανονικά στην Τούμπα, καθώς δεν υπάρχει καμία διάθεση να τελειώσει ο Άλβες από την ΑΕΚ. Αν φύγει τελικά ο Πορτογάλος θα είναι δική του απόφαση και δεν είναι γνωστό εάν θα αντικατασταθεί.
Ενώ στη συνέχεια στάθηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής όπου μάλλον θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Αλμέιδα. Χαρακτήρισε τη χρονιά της ΑΕΚ τραγική, διότι τον τελευταίο καιρό έχει πραγματικά καταρρεύσει. Γκατσίνοβιτς και Βίντα θα επιστρέψουν πιθανότατα στο βασικό σχήμα.