Ο Αντώνης Τσιφτσής είναι από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Πλέον, όμως, το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί καθώς πριν περίπου τρεις εβδομάδες έκανε επέμβαση στην Γαλλία.
Ο 25χρονος γκολκίπερ επέλεξε τελικά την λύση του χειρουργείου, καθώς το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολούθησε από την αρχή της σεζόν, παρότι για ένα μικρό διάστημα βελτίωσε την κατάσταση (στις 16 Φεβρουαρίου, μάλιστα, είχε κάνει την δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και πάλι στην Τούμπα κόντρα στην Λαμία, μετά το ματς της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό), δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Διαβάστε επίσης...
Επέλεξε να πάει στην Γαλλία και σε ειδικό κέντρο στο Μπορντό, εκεί που είχε κάνει επέμβαση και ο Χάρης Τσιγγάρας όταν πήγε δανεικός στην Τουλούζ, για να αντιμετωπίσει χειρουργικά το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, έχοντας βέβαια το «ΟΚ» του ιατρικού τιμ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Όλα πήγαν καλά και πλέον ο Γιαννιτσιώτης τερματοφύλακας ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Στόχος του να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο αποθεραπείας μέσα στις επόμενες εβδομάδες έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της νέας σεζόν.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο