Ο Κώστας Γαλανόπουλος έδωσε συνέντευξη στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Άρη προς το πρόσωπό του, λίγους μήνες πριν, και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο, πριν φύγει από την ΑΕΚ για την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ.
Διαβάστε επίσης...
Μιλώντας στους Betarades, είπε:
«Πλέον, έχει περάσει καιρός και δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε. Είχαμε μιλήσει λίγο με τον Άρη τον χειμώνα, απλώς, ήταν μια προοπτική που μου δημιουργούσε μερικά ερωτηματικά στο κεφάλι μου, επειδή έπαιζα στην Ελλάδα πολλά χρόνια και θεώρησαν πιο safe επιλογή να πάω στον ΑΠΟΕΛ με τον Μανόλο Χιμένεθ. Στον Άρη ήταν προπονητής ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τον οποίο επίσης γνώριζα και ήξερα ότι θα με εμπιστευόταν. Ξέρω ότι με εκτιμά και τον εκτιμώ κι γω».
Όσο για το αν μίλησε απευθείας με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο Γαλανόπουλος, απάντησε:
«Όχι, δε μίλησα απευθείας. Έμμεσα».
Και πρόσθεσε τα εξής ο Γαλανόπουλος:
«Εκείνες τις μέρες που γινόταν η αναμπουμπούλα με την ΑΕΚ, το ενδιαφέρον του Άρη κλπ, βρισκόμουν στο Λονδίνο και, με το που φτάνω εκεί, αρχίζουν τα τηλέφωνα. Ήξερα ότι μπορεί να γίνει μια ανανέωση στην ΑΕΚ απλώς για να γίνει και ξαφνικά μου ήρθε και λέω... ΑΠΟΕΛ. Με ενδιέφερε να πάω κάπου που θα παίζω. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με το οικονομικό. Ήθελα να παίζω».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 6:28 και μετά: