Άρης: Σε μια κίνηση χωρίς... προηγούμενο έχουν προχωρήσει ορισμένοι οπαδοί των Κίτρινων, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες, μέσω των social media, προσπαθούν να προσεγγίσουν τον Ίλον Μασκ για να επενδύσει.
Μάλιστα αφορμή είναι το γεγονός πως ο Αμερικανός έχει δηλώσει πως θέλει να είναι ο πρώτος που θα πάει στον πλανήτη Άρη, με τον κόσμο να έχει δημιουργήσει ομάδα στο facebook, η οποία μάλιστα, μέσα σε ελάχιστες ώρες, αριθμεί ήδη πάνω από 1000 μέλη.
Οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης δεν έχουν πάρει την υπόθεση στην... πλάκα καθώς γίνονται συντεταγμένες ενέργειες στο "X", με συνεχή ποσταρίσματα και ταγκς στον Μασκ, ώστε να του τραβήξουν την προσοχή και να καταφέρουν ο Άρης και κάνει το... μπαμ που θα ακουστεί σε ολόκληρο τον πλανήτη.