Το διαζύγιο Ματίας Αλμέιδα και ΑΕΚ είναι θέμα χρόνου, με τον Αργεντινό τεχνικό να ετοιμάζεται για την Αλ Νασρ όπως έχει αποκαλύψει το Sportdog.gr, αλλά κι άλλοι προπονητές του Big 4 είναι στο... φεύγα.
Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή "11 αυτοί, 11 εμείς", ο Ματίας Αλμέιδα δε θα είναι ο μοναδικός προπονητής που θα αποχωρήσει από μεγάλη ομάδα της Ελλάδας.
Διαβάστε επίσης...
Αναλυτικά όσα είπε:
«Θεωρώ ότι δε θα έχουμε μόνο μία αλλαγή προπονητή στο Big-4. Περιμένουμε μία ακόμα, το αφήνω ανοιχτό για ακόμη δύο αποχωρήσεις. Όσοι χάνουν ψάχνουν αλλαγές, ώστε να ορθοποδήσουν. Και η Ρεάλ Μαδρίτης ένα πρωτάθλημα θα χάσει και θα τα αλλάξει όλα. Αυτή είναι η μοίρα των μεγάλων ομάδων: να χάσουν κάτι και να τα τροποποιούν όλα».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο