Αζεντίν Ουναΐ: Ο Μαροκινός μέσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του φετινού Παναθηναϊκού, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και άπαντες στους Πράσινους θέλουν την παραμονή του στην ομάδα, με το μεγάλο αγκάθι να είναι η ρήτρα αγοράς του από τη Μαρσέιγ.
Διαβάστε επίσης...

Μάλιστα ρεπορτάζ του Εκρέμ Κονούρ αποκαλύπτει τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κρατήσει και τη νέα σεζόν στον Αζεντίν Ουναΐ, μιας και σε ανάρτησή του σημειώνει πως οι Πράσινοι θα κάνουν νέα πρόταση δανεισμού του Μαροκινού στη Μαρσέιγ, αλλά θα υπάρξει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς για την επόμενη σεζόν.
#Panathinaikos #Marseille
— Ekrem KONUR (@Ekremkonur) May 15, 2025
Panathinaikos aims to retain Azzedine Ounahi for the next season.
Currently, Panathinaikos lacks the financial ability to meet the buyout clause, but they plan to secure the player on loan with a mandatory purchase clause in the summer. pic.twitter.com/yFi1iCYbOw