Ο Ολυμπιακός θέλει να συνδυάσει την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος στην Ιστορία του με το Κύπελλο Ελλάδας, όπου στον τελικό αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ (17/05, 20:00) με στόχο το νταμπλ στο έτος της συμπλήρωσης των ενός αιώνα ζωής του συλλόγου.

Από αύριο ξεκινάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, όπου θα υπάρξουν οι προσθήκες αλλά και οι παραμονές. Όσον αφορά αυτούς που θα έρθούν, αναμένονται στο Λιμάνι οι Ρεμί Καμπελά, Χεφτέ Μπεντακόρ και Νίκος Αθανασίου.

Ανανεώνουν στον Ολυμπιακό 2 βασικοί - Μετά τον τελικό οι ανακοινώσεις!

Στο κομμάτι των ανανεώσεων, ο Τζουλιάν Μπιανκόν και ο Ντάνι Γκαρθιά έχουν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση των συμβολαίων τους και τις επόμενες ημέρες υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Ο Γάλλος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο για επόμενα δύο χρόνια, ενώ ο Βάσκος χαφ για άλλη μία σεζόν.

Ανανεώνουν στον Ολυμπιακό 2 βασικοί - Μετά τον τελικό οι ανακοινώσεις!