Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τους Ζουλιάν Μπιανκόν και Ντάνι Γκαρθία και ετοιμάζεται να περάσει στο στάδιο των υπογραφών με τους δύο παίκτες, προκειμένου να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.
Ο Γάλλος αμυντικός αναμένεται να υπογράψει για δύο χρόνια, ενώ η νέα συμφωνία με τον Ισπανό μέσο θα έχει ισχύ για έναν χρόνο.
Διαβάστε επίσης...
Από εκεί και πέρα, οι Ερυθρόλευκοι αναμένουν την άφιξη του Ρεμί Καμπελά στην Ελλάδα ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και τη Δευτέρα (19/5).
Παράλληλα, θα υπάρξει συνέχεια στην ενίσχυση όχι μόνο από την αγορά του εξωτερικού, αλλά και από την ελληνική. Έχουν ήδη κλείσει οι Μπετανκόρ, Αθανασίου και Καλοσκάμης, ωστόσο οι Πειραιώτες εξακολουθούν να τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις από το εγχώριο πρωτάθλημα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο