Ο Νικολό Σκίρα έριξε την είδηση... βόμβα για το μέλλον του Μπάμπη Λυκογιάννη της Μπολόνια, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά καθώς το συμβόλαιο του 31χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή με τους κυπελλούχους Ιταλίας ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Νέο δημοσίευμα ήρθε στη δημοσιότητα μιας και η Il Resto del Carlino υπογραμμίζει ότι τόσο ο νταμπλούχος Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον αριστερό μπακ. Ο πολύπειρος άσος είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, κάτι που δείχνει την... πέραση που έχει στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μάχη Ολυμπιακού - ΑΕΚ για Έλληνα παικταρά του εξωτερικού!

Το ιταλικό δημοσίευμα τονίζει ότι στην Μπολόνια θα πρέπει να αποφασίσουν σύντομα για το μέλλον των παικτών, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Λυκογιάννη.