Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στο ντοκιμαντέρ - που έδειξε το MEGA TV που δημιουργήθηκε και με αφορμή τα 100 χρόνια εορτασμού του συλλόγου από τον Πειραιά - και στάθηκε και στα συναισθήματά του και την ανατροπή με την Μακάμπι στο Conference League.
Όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:
Διαβάστε επίσης...
Αρχικά σε σχέση με το όταν πρωτοήρθε στον Ολυμπιακό υπογράμμισε: «Δεν είχα χρόνο να σκεφτώ. Έπρεπε να αποφασίσουμε στιγμαία καθώς μας είπαν να απαντήσουμε σε μία μέρα».
Ερωτηθείς για τη σούπερ ανατροπή, ήτοι το 1-6 κόντρα στη Μακάμπι καθώς και τον πρώτο αγώνα τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι παίκτες κερδίζουν τα παιχνίδια εγώ τους καθοδηγώ. Το αποτέλεσμα ήταν φριχτό (η ήττα από τους Ισραηλινούς). Παίξαμε κακό ποδόσφφαιρο.
Ήταν μία 'βόμβα' (το 1-6). Ήταν κάτι που νομίζω δεν είχε ξανασυμβεί στην Ευρώπη. Ένας καλός παίκτης μπορεί να κερδίσει έναν αγώνα ανά πάσα στιγμή. Αυτό που έγινε αποδεικνύει στον παίκτη (και στον κάθε παίκτη) ότι υπάρχει πάντα πιθανότητα».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο