Επιμένουν να συνδέουν τον Ιβάν Λέκο με την ΑΕΚ οι Βέλγοι. Ο Κροάτης τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τη Σταντάρ Λιέγης, το όνομά του ακούστηκε για την Ένωση, τις τελευταίες ημέρες όμως φαίνεται πως έχει στραφεί σε άλλες επιλογές για τον αντικαταστάτη του Ματίας Αλμέιδα, όπως του Ράφα Μπενίτεθ.

Ξανά "παίζουν" Ιβάν Λέκο για ΑΕΚ οι Βέλγοι

To δημοσίευμα του voetbalnieuws:

«Ο Ιβάν Λέκο θέλει η Σταντάρ να δείξει μεγάλες φιλοδοξίες. Αυτό σημαίνει ότι ο νέος αθλητικός διευθυντής, Μαρκ Βίλμοτς, θα πρέπει να προχωρήσει σε δυνατές κινήσεις κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο Λέκο έχει ήδη εκφραστεί αρκετές φορές αρνητικά για το υπάρχον ρόστερ. Σύμφωνα με τον Κροάτη, πρέπει να προστεθεί ποιότητα.

Φυσικά, ορισμένοι παίκτες θα αποχωρήσουν και πάλι. Αν η Σταντάρ δεν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Λέκο, φαίνεται πως εκείνος θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Το ενδιαφέρον για τον ίδιο είναι ήδη έντονο. Ο πρώην προπονητής των Κλαμπ Μπριζ και Ρόγιαλ Άντβερπ είναι περιζήτητος, κυρίως από την ελληνική ομάδα ΑΕΚ Αθηνών, η οποία τον διεκδικεί έντονα».

Ξανά "παίζουν" Ιβάν Λέκο για ΑΕΚ οι Βέλγοι