Ο Άντονι Μαρσιάλ φαίνεται πως βρίσκεται στα ραντάρ της Τράμπζονσπορ, όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα. Ο Γάλλος επιθετικός έχει προταθεί στο σύλλογο της Τραπεζούντας, με τους Τούρκους να μην είναι αδιάφοροι στο ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν.
Διαβάστε επίσης...
Βέβαια, αυτό που θέλει να προσέξει ο τουρκικός σύλλογος είναι η κατάσταση της υγείας του 30χρονου, καθώς πριν αποκτηθεί από την ΑΕΚ είχε μείνει πολύ καιρό στα... πιτς λόγω προβλήματος τραυματισμού, ενώ και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στους Κιτρινόμαυρους, παρότι ήταν διαθέσιμος στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ταλαιπωρήθηκε ανά διαστήματα από θλάσεις.
Στην Τραπεζούντα εξετάζουν όλα τα δεδομένα και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση για τον πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η αξία του οποίου είχε φτάσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τώρα ανέρχεται στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.
Τη φετινή περίοδο ο Μαρσιάλ σημείωσε 9 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ σε 23 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για λογαριασμό της Ένωσης.