Ανοιχτό φαίνεται πως είναι το ενδεχόμενο επιστροφής τού Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από τον Πειραιά, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ενδέχεται να ντυθεί ξανά στα Ερυθρόλευκα σύμφωνα με τα μεταγραφικά σενάρια.
Διαβάστε επίσης...
Πρόκειται για μια προοπτική που βρίσκεται στο τραπέζι παρότι δεσμεύεται για έναν χρόνο ακόμα με την Αλ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, έχοντας κι ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο που ξεπερνάει τα 2,5 εκατ. ευρώ. Και αυτά τα λεφτά δεν τα αφήνεις εύκολα στην ηλικία του Φορτούνη
Τον πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ
Προφανώς όσα έχει πετύχει στον Ολυμπιακό μέσα σε 14-15 μήνες παραμονής στην Ελλάδα ο Ισπανος προπονητής, είναι πέρα ως πέρα αξιοθαύμαστα: Κατέκτησε το Conference League, κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας αλλά και το Κύπελλο! Ένας προπονητής που έχει στήσει ποδοσφαιρικό εργαστήρι στου Ρέντη και έχει συνεργασία με την ακαδημία, από την οποία έβγαλε δύο παίκτες στην πρώτη ομάδα (Μουζακίτη και Κωστούλα) που μέσα στα επόμενα χρόνια οι Πειραιώτες φιλοδοξούν να βάλουν στα ταμεία τους ακόμα και 70+ εκατ. ευρώ από την παραχώρησή τους.
Για αυτό και έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο όσον αφορά το πάρε-δώσε στο υλικό της ομάδας, ειδικά από τη στιγμή που και φέτος δεν θέλει ένα μεγάλο και πλαδαρό ρόστερ αλλά ένα κλειστο γκρουπ 25-26 ποδοσφαιριστων. Το περασμένο καλοκαίρι ο Κώστας είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για να πάει στο αραβικό ποδόσφαιρο και την ομάδα τού Γιώργου Δώνη και, εδω που τα λέμε, από καθαρά επαγγελματική/οικονομική άποψη πολυ καλά έκανε: Στο τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριερας του κατάφερε να πάρει πολλά λεφτά. Μόνο που ήδη από τα τέλη τού 2024 είχε ανοίξει η κουβέντα ότι τον Γενάρη τού 2025 ή το καλοκαίρι του 2025 θα επιστρέψει στο Λιμάνι για να παίξει μπάλα. Αλλά η αλήθεια φαίνεται ότι βρίσκεται μακριά.

Αφενός γιατί ο Φορτούνης βρίσκεται σε ομάδα που ειναι βασικός και φουλ επιδραστικός στο παιχνίδι της, μάλιστα έχει πλάι του τους Δώνη και Κουρμπέλη, αφετέρου ο Ολυμπιακός έχει ήδη στο ρόστερ του έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Κώστα: Τον Γιαζίτσι, που αυτό το διάστημα είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και το προσεχές καλοκαίρι θα αποτελέσει νέα "μεταγραφή" για τους Πειραιώτες! Με μια καλή προετοιμασία θα τεθεί στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ και φαίνεται ότι το θέμα "10άρι" για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα τελειώσει εκεί.
Δεν είναι μόνο ο Γιαζίτσι που "κόβει" τον Φορτούνη
Κι εδώ καλό είναι να θυμηθούμε ότι πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε με τον Ολυμπιακό ο Ρεμί Καμπελά - Ένας παίκτης που, στην Ελλάδα τουλάχιστον, αναμένεται να παίξει περισσότερο πίσω από τον επιθετικό παρα στα άκρα. Άλλη μια λύση σε αυτή τη θεση δηλαδή, αν και είναι σαφές ότι ο Μεντιλίμπαρ δεν παίζει με καθαρό 10άρι!
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έλεγαν από τον Ολυμπιακό για τον πεπειραμένο άσο, τα εργομετρικά του είναι εξαιρετικά και, μάλιστα, στον τομέα τής δύναμης είναι σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με τον Φορτούνη...