Παναθηναϊκός: Το μανατζερικό γραφείο JJ Sport Managers γνωστοποίησε πως οι Αμίρ Αμπντούλ Ραχμάν και Ντάνις Βαρζόζι περνούν δοκιμαστικά στον Παναθηναϊκό.
Διαβάστε επίσης...
Πρόκειται για νεαρούς παίκτες από την Γκάνα, οι οποίοι θα δοκιμαστούν από το Τριφύλλι, προσπαθώντας να πείσουν για την αξία τους και να κερδίσουν συμβόλαιο στους Πράσινους.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανάρτηση:
«Δύο από τους παίκτες μας σε δοκιμαστικά στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι οι Αμίρ Αμπντούλ Ραχμάν και Ντάνις Βαρζόζι, παίκτες που αναδείχθηκαν στο πρώτο τουρνουά του Τόμας Παρτέι, περνούν τώρα δοκιμαστικά στον Παναθηναϊκό, μια από τις πιο σημαντικές ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αυτή είναι μια σπουδαία ευκαιρία και για τους δύο ώστε να δείξουν το ταλέντο τους, την αποφασιστικότητα και όλη την σκληρή δουλειά που έχουν κάνει. Είμαστε σίγουροι ότι θα αφήσουν θετικό σημάδι και θα εκπροσωπήσουν το γραφείο μας με αφοσίωση και πάθος.
Μακάρι να έχουν μεγάλη επιτυχία σε αυτή την διεθνή εμπειρία».