Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 όπου αναφέρθηκε τόσο στους νεαρούς της ομάδας, όσο και στις μεταγραφικές εξελίξεις.
Διαβάστε επίσης...
«Υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα. Τα πιο φανερά είναι τέσσερα για τον ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά του. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με τον Μεϊτέ, ο οποίος είναι ποδοσφαιριστής που τον έχουμε δει και ξέρουμε πως είναι κύριος στόχος για να ανανεώσει, αφού κάνει ένα συμβόλαιο, καθώς έπαιζε ως δανεικός.
Στο οικονομικό έχουν γίνει βήματα προόδου, με τον παίκτη να ξεκινάει αρκετά ψηλά και η ομάδα έθεσε τα δικά του δεδομένα. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, με αρκετά να παίζονται για τη διάρκεια του συμβολαίου. Σημαντικό ρόλο στη διαπραγμάτευση παίζει και ο Βιεϊρίνια, κάτι που δείχνει τον ρόλο που θα έχει μέσα στην ΠΑΕ. Μία άμεση επαφή με τον ποδοσφαιριστή, είτε είναι γνωστός του είτε είναι κάτι άλλο. Είναι σε καλό δρόμο», ανέφερε.
Για το θέμα του Σβαμπ, ο οποίος έκανε μία τοποθέτηση, όμως η υπόθεσή του μοιάζει πολύ δύσκολη και δεν φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει άλλη πρόταση, κάτι που θα φέρει αλλαγή προσώπου στα χαφ.
Όσον αφορά του Τέιλορ, ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου είπε ότι υπάρχει αισιοδοξία και όλα δείχνουν πως θα γίνει κάτοικος Τούμπας, ενώ για τον Κένι ξεκίνησε από το 1 εκατ. ευρώ, ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στις 800.000, σύμφωνα με πληροφορίες, τον θέλουν, φαίνεται πως ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του και σίγουρα υπάρχουν κι άλλες ομάδες που θέλουν τον συγκεκριμένο παίκτη.