Οι εξελίξεις για το μέλλον του Αζεντίν Ουναΐ είναι... καταιγιστικές, καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό του όμως και άλλες δύο ελληνικές ομάδες έχουν μπει στο κόλπο για την απόκτηση του Μαροκινού άσου της Μαρσέιγ.
Διαβάστε επίσης...
Την ίδια ώρα, η Μπράιτον "φορτσάρει" και παλεύει να τον εντάξει στο ρόστερ της προσφέροντας το ποσό της ρήτρας του στη γαλλική ομάδα και ο Άρης Γάτας τόνισε πως οι Πράσινοι δύσκολα θα κρατήσουν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Πολύ δύσκολα θα μείνει ο Ουναΐ στον Παναθηναϊκό. Σε αυτά τα οικονομικά επίπεδα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εκ των πραγμάτων, ο Παναθηναϊκός και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, δεν μπορεί να μπει σε πλειστηριασμό που θα ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ. Είναι πρακτικό το ζήτημα με το cost control.
Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει μεταγραφές στο 1/3 των εσόδων του, την επόμενη χρονιά. Μόνο για τον Ουναΐ θα έπρεπε να παρουσιάσει έσοδα στα 30 εκατ. ευρώ. Είναι πολύ δύσκολο εξ αρχής να μπει ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη διαδικασία. Είναι πιθανό η Μπράιτον να αποκτήσει τον Ουναΐ».
Δείτε το ρεπορτάζ του Άρη Γάτα: