Με την υπόθεση του προπονητή στην ΑΕΚ να έχει κλείσει πλέον, σχεδόν οριστικά, καθώς ο Μάρκο Νίκολιτς, αναμένεται να αναλάβει τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, προχωρούν και οι μεταγραφικές κινήσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.
Διαβάστε επίσης...
Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την υπόθεση του Σίριλ Ντέσερς που είναι στην κορυφή της λίστας του Χαβιέρ Ριμπάλτα, αλλά και για τις υπόλοιπες θέσεις που η ομάδα θα κινηθεί άμεσα, για να ενισχυθεί.
Ο ρεπόρτερ της Ένωσης για αρχή ανέφερε πώς, δύσκολα να κλείσει παίκτης μέχρι την Παρασκευή. Προχωράει η υπόθεση του Ντέσερς, ο οποίος θέλει να έρθει στην ΑΕΚ, με το κλαμπ να έχει τον ποδοσφαιριστή σύμμαχο.
Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι, η πλειοψηφία των παικτών που θα αποκτήσει η ΑΕΚ είναι 24 με 27 ετών. Παράλληλα κοιτάει για αριστερό μπακ, αλλά και για κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα είναι αριστεροπόδαρος. Υπάρχει πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα για Μουκουντί.